Μάσκα παιδική σετ 5- γατουλες

Νέο -17% Μάσκα παιδική σετ 5- γατουλες

Το νέο μας προιόν είναι οι παιδικές μάσκες για το σχολείο και όχι μόνο. Αποκτήστε το σετ των 5 τμχ μαζί με την υφασμάτινη θήκη σε προνομιακή τιμή!

Οι μάσκες είναι με διπλό ύφασμα, το εξωτερικό του είναι πολυεστερικό με πλήρως ανεξίτηλη εκτύπωση και τυπωμένο με χρώματα νερού, ενώ το εσωτερικό τους είναι βαμβακερό. Επίσης διαθέτουν και έλασμα στην μύτη για καλύτερη προσαρμογή στο πρόσωπο. Η μάσκα αυτή καλύπτει κυρίως το μπροστινό μέρος του προσώπου, μύτη και στόμα και δεν φτάνει έως το σαγόνι. 

Είναι διαθέσιμες σε δύο διαστάσεις, μία για παιδιά από 3 ετών έως 5-6 και μία για παιδιά έως 10-11 ετών (Τα μεγέθη ειναι ενδεικτικά και πάντα η εφαρμογή της εξαρτάται από το πρόσωπο του παιδιού). Διαστάσεις

Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ονόματος στη μάσκα αλλά και το υφασμάτινο τσαντάκι. Για την προσθήκη ονόματος στα σετ των 5, το όνομα θα πρέπει να είναι ίδιο σε όλες τις μάσκες.  

Το σχέδιο ραφής της συγκεκριμένης μάσκας έγινε από εμάς και δεν αποτελεί κάποιο επίσημο μέσο προστασίας από κάποιον οργανισμό ούτε έγινε με συγκεκριμένες προδιαγραφές. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝ 5-8 ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.

  • Κωδικός Προϊόντος: Maskes 19
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 26,50€
  • 22,00€

Διαθέσιμες Επιλογές