Σχετικά με μας

Το ..δημιουργούμε μαζί.. ιδρύθηκε το 2004, με αρχική εξειδίκευση στον γάμο και στην βάπτιση και στη συνέχεια σε ψηφιακές εκτυπώσεις σε πληθώρα υλικών. Τα τελευταία χρόνια, επενδύσαμε σε νέο εξοπλισμό και φέραμε στην Ελλάδα νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες στην ψηφιακή εκτύπωση υφάσματος. Ειδικευόμαστε σε κάθε είδους προσωποποιημένο προιόν, με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδικά είδη και δημιουργούμε διάφορα αντικείμενα, διακοσμητικά αλλά και χρηστικά, με ανεξίτηλη εκτύπωση σε ύφασμα και υλικά άκρως φιλικά και οικολογικά.


Σήμερα η επιχείρησή μας έχει γίνει γνωστή για τις πρωτότυπες ιδέες της που στη συνέχεια γίνονται τάση σε όλη την ελληνική αγορά, εκτυπώνοντας πλέον, εκτός από ύφασμα και σε πολλές άλλες επιφάνειες, όπως ξύλο, κούπες, μέταλλο, κονκάρδες και πολλά άλλα αντικείμενα. Ειδικευόμαστε σε προσωποποιημένα δώρα για όλες τις περιστάσεις: Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγίου Βαλεντίνου, Γιορτή της Μητέρας, Δώρα δασκάλας και Σχολικά είδη αλλά αναλαμβάνουμε και την υλοποίηση των ιδεών σας για την βάπτιση ή τον γάμο σας, φτιάχνοντας αντικείμενα για μπομπονιέρες ή στολισμό, που ξεχωρίζουν και μένουν αξέχαστα στους καλεσμένους σας.


Αναμιγνύουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας με το προσωπικό σας γούστο και δίνουμε μορφή και υλική υπόσταση στην επιθυμία σας… Όλα αυτά πάντα με υψηλή αισθητική, υλικά εξαιρετικής ποιότητας και προσιτές τιμές!