Όροι Χρήσης

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου(κείμενα και/ή εικόνες ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο) του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, για οποιαδήποτε χρήση, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρόποι παραγγελίας:

Κάντε Τις Αγορές Εύκολα!

- Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.

Τηλεφωνική επικοινωνία. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, αλλά και για την παραγγελία των  προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

- E-mail. Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο dimiourgoume.mazi@gmail.com

- Facebook: Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο fb όπου υπάρχει περισσότερο φωτογραφικό υλικό της δουλειάς μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας και από εκεί στέλνοντας μας μήνυμα.

Επιστροφές Προιόντων & Αλλαγές:

To κατάστημα μας προσφέρει δικαίωμα επιστροφής του αγορασμένου προϊόντος, ΜΟΝΟ εφόσον αυτό δεν είναι προσωποποιημένο/ειδική παραγγελία του πελάτη, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς του προϊόντος σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι. Για προσωποποιημένες/ειδικές παραγγελίες τα προιόντα ΔΕΝ επιστρέφονται παρά μόνο αν έχουν κάποιο ελάττωμα.

Είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε την επιστροφή του προϊόντος και να σας το αλλάξουμε με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας ή να σας παραχωρήσουμε πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας από τo dimiourgoume-mazi.gr.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τo Δημιουργούμε μαζί, και να μας δώσετε μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος. Το συνολικό μεταφορικό κόστος αποστολής επιστροφής (από και προς) επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου τον πελάτη αν δεν είναι δική μας υπαιτιότητα.

Αν το λάθος είναι δικό μας αναλαμβάνουμε πλήρως τα έξοδα αποστολής.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του, και με το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.