Μάσκα ενηλίκων - make your dreams happen

Μάσκα ενηλίκων - make your dreams happen

Η νέα μας πρόταση είναι οι μάσκες ενηλίκων σε χαρούμενα σχέδια που μπορούν να συνδυαστούν με ασορτί υφασμάτινη θήκη για την αποθήκευση της μάσκας. Η θήκη μπορεί να κρεμαστεί έξω από την τσάντα για εύκολη και άμεση τοποθέτηση της μάσκας. Επίσης φτιάξαμε και ασορτί κορδέλα με μεταλλικά πιαστράκια που πιάνονται στα κορδόνια της μάσκας, για εκείνους που την φοράνε πολλές ώρες. Όταν την βγάζουν κρέμεται στο στήθος ώστε να μην έρχεται σε επαφή με διάφορες επιφάνειες.

Οι μάσκες είναι με διπλό ύφασμα, το εξωτερικό του είναι πολυεστερικό με πλήρως ανεξίτηλη εκτύπωση και τυπωμένο με χρώματα νερού, ενώ το εσωτερικό τους είναι βαμβακερό. Πλένονται κανονικά και στο πλυντήριο και έχουν μεγάλη διάρκεια και αντοχή.

Η μάσκα είναι ραμμένη με ενιαίο υφασμάτινο ρέλι γύρω γύρω που φτάνει ως τα αυτιά (δεν είναι λάστιχο), το ύφασμα έχει σχετική ελαστικότητα και συνήθως φτάνει έως και το σαγόνι.

Το σχέδιο ραφής των μασκων έγινε από εμάς και δεν αποτελεί κάποιο επίσημο μέσο προστασίας από κάποιον οργανισμό ούτε έγινε με συγκεκριμένες προδιαγραφές. 

Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και τα υπόλοιπα προιόντα, φτιάχνοντας το δικό σας σετ.

  • Κωδικός Προϊόντος: Maskes 31
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,00€

Διαθέσιμες Επιλογές