Σετ υφασμάτινο τσαντάκι με μπλοκ και μπογιές

Σετ υφασμάτινο τσαντάκι με μπλοκ και μπογιές

Σετ μπλοκ με μπογιές με εκτύπωση σε σχέδιο της επιλογής σας στο θέμα του πάρτυ ή της βάπτισης σας που συνοδεύεται από ασορτί υφασμάτινο τσαντάκι διάστασης 20Χ25. Το προιόν αυτό γίνεται μόνο με ενιαίο κείμενο στο μπλοκ και στις μπογιές, ενώ στο τσαντάκι μπορεί να προστεθεί το όνομα του κάθε παιδιού. Διαθέσιμα σε δύο μεγέθη μπλοκ: μίνι σημειωματάριο και Α5 για ζωγραφική. Μπογιές διαθέσιμες σε τρία μεγέθη: μίνι ξύλινες, μίνι κηρομπογιές και μίνι ξύλινες σε κουτί με πλαστικό καπάκι και ξύστρα. Επιλέξτε όποιον συνδυασμό σας αρέσει και φτιάξτε ένα όμορφο αναμνηστικό για τα γενέθλια του παιδιού σας. Ελάχιστο όριο παραγγελίας: 10 τμχ.

Παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο dimiourgoume.mazi@gmail.com με την ποσότητα που χρειάζεστε και το θέμα που σας ενδιαφέρει προκειμένου να σας δώσουμε προσφορά. 

Αν έχετε ήδη πάρει προσφορά και θέλετε να κάνετε την παραγγελία, επιλέξτε τον αριθμό που χρειάζεστε, το μέγεθος (όπου χρειάζεται) ανεβάστε μας το αρχείο που θέλετε να τυπωθεί (αν έχετε δικό σας) και γράψτε μας το κείμενο που θέλετε ή τα ονόματα των παιδιών στο πεδίο Περιοχή Κειμένου. 

  • Κωδικός Προϊόντος: Party 22
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 10 τεμ.