Πορτοφολακια καρπου

Πορτοφολακια καρπου

Μία νέα πρόταση στα δωράκια πάρτυ σας είναι τα πορτοφολάκια καρπού. Το πορτοφολάκι καρπού μπαίνει με λάστιχο στον καρπό και χρησιμεύει στο να βάζει το παιδί τα ψιλά του για το σχολείο στο κυλικείο ή τις δραστηριότητες. Είναι χρήσιμο σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να γίνει σε ότι σχέδιο θέλετε αφού το ύφασμα είναι με εκτύπωση! 

Το ύφασμα είναι σχεδόν αδιάβροχο, καθαρίζεται εύκολα ενώ μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο χωρίς καμία φθορά.

Αποκλειστικά στο δημιουργούμε μαζί θα βρείτε και το πορτοφολάκι με το όνομα του κάθε παιδιού σε επαναλαμβανόμενο σχέδιο! Διαλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα σχέδια ή ζητήστε μας να σας φτιάξουμε το δικό σας σχέδιο με μικρή επιβάρυνση μακέτας.

Παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο dimiourgoume.mazi@gmail.com με την ποσότητα που χρειάζεστε και το θέμα που σας ενδιαφέρει προκειμένου να σας δώσουμε προσφορά. 

Αν έχετε ήδη πάρει προσφορά και θέλετε να κάνετε την παραγγελία, επιλέξτε τον αριθμό που χρειάζεστε, το μέγεθος (όπου χρειάζεται), ανεβάστε μας το αρχείο που θέλετε να τυπωθεί (αν έχετε δικό σας) και γράψτε μας το κείμενο που θέλετε ή τα ονόματα των παιδιών στο πεδίο Κείμενο. 


  • Κωδικός Προϊόντος: Party 65
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές