Ποδιές υφασμάτινες παιδικές

Ποδιές υφασμάτινες παιδικές

Ποδιές παιδικές υφασμάτινες με εκτύπωση σε σχέδιο της επιλογής σας στο θέμα του πάρτυ ή της βάπτισης σας, που μπορεί να γίνει είτε με ίδιο κείμενο σε όλα ή με το όνομα του κάθε παιδιού. Η εκτύπωση είναι πλήρως ανεξίτηλη, πλένονται κανονικά στο πλυντήριο σε χαμηλές θερμοκρασίες και είναι απόλυτα κατάλληλες για χρήση από παιδιά. Τα παιδάκια μπορούν να την χρησιμοποιήσουν είτε στις χειροτεχνίες τους, είτε βοηθώντας την μαμά ή τον μπαμπά να μαγειρέψει! Διαθέσιμες σε δύο μεγέθη: ένα για παιδιά έως 6 ετών και ένα από 7-12. Υπάρχει η δυνατότητα ολόσωμης εκτύπωσης της ποδιάς με διαφορετική χρέωση.

Παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο dimiourgoume.mazi@gmail.com με την ποσότητα που χρειάζεστε και το θέμα που σας ενδιαφέρει προκειμένου να σας δώσουμε προσφορά. 

Αν έχετε ήδη πάρει προσφορά και θέλετε να κάνετε την παραγγελία, επιλέξτε τον αριθμό που χρειάζεστε, το μέγεθος (όπου χρειάζεται), ανεβάστε μας το αρχείο που θέλετε να τυπωθεί (αν έχετε δικό σας) και γράψτε μας το κείμενο που θέλετε ή τα ονόματα των παιδιών στο πεδίο Κείμενο. 


  • Κωδικός Προϊόντος: Party 13
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές