Σετ πετσέτα χεριών με dispenser

Σετ πετσέτα χεριών με dispenser

Σετ πετσέτα χεριών με dispenser χωρητικότητας 200ml για το σαμπουάν ή το σαπούνι χεριών, με εκτύπωση σε σχέδιο της επιλογής σας στο θέμα του πάρτυ ή της βάπτισης σας, που μπορεί να γίνει είτε με ίδιο κείμενο σε όλα ή με το όνομα του κάθε παιδιού. Η εκτύπωση της πετσέτας είναι πλήρως ανεξίτηλη, πλένονται κανονικά στο πλυντήριο και είναι απόλυτα κατάλληλες για χρήση από παιδιά. Οι πετσέτες είναι διαθέσιμες σε δύο διαστάσεις: 30X30 μόνο σε λευκό χρώμα και 30Χ50 σε μία επιλογή χρωμάτων. Ένα δώρο που σίγουρα θα δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας!

Παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail στο dimiourgoume.mazi@gmail.com με την ποσότητα που χρειάζεστε και το θέμα που σας ενδιαφέρει προκειμένου να σας δώσουμε προσφορά. 

Αν έχετε ήδη πάρει προσφορά και θέλετε να κάνετε την παραγγελία, επιλέξτε τον αριθμό που χρειάζεστε, το μέγεθος (όπου χρειάζεται), ανεβάστε μας το αρχείο που θέλετε να τυπωθεί (αν έχετε δικό σας) και γράψτε μας το κείμενο που θέλετε ή τα ονόματα των παιδιών στο πεδίο Κείμενο. 


  • Κωδικός Προϊόντος: Party 16
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές