Μάσκα παιδική σετ 5- Paw Patrol Αγόρι

-15% Μάσκα παιδική σετ 5- Paw Patrol Αγόρι

Το νέο μας προιόν είναι οι παιδικές μάσκες για το σχολείο και όχι μόνο. Αποκτήστε το σετ των 5 τμχ ΜΑΖΙ με την υφασμάτινη θήκη σε προνομιακή τιμή! Οι μάσκες είναι με διπλό ύφασμα, το εξωτερικό του είναι πολυεστερικό με πλήρως ανεξίτηλη εκτύπωση και τυπωμένο με χρώματα νερού, ενώ το εσωτερικό τους είναι βαμβακερό. Πλένονται κανονικά και στο πλυντήριο και έχουν μεγάλη διάρκεια και αντοχή.

Η μάσκα είναι ραμμένη με ενιαίο υφασμάτινο ρέλι γύρω γύρω που φτάνει ως τα αυτιά (δεν είναι λάστιχο), το ύφασμα έχει σχετική ελαστικότητα και συνήθως φτάνει έως και το σαγόνι.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας οι μικρές καλύπτουν ηλικίες έως 5-6 ετών και οι μεγάλες έως 10-11. Όμως αυτό εξαρτάται από το πρόσωπο του παιδιού, γι αυτό σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τις διαστάσεις τους για να καταλήξετε σε αυτή που ενδέχεται να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Διαστάσεις: 

Μικρή: 16,5X9 (πανί) 26 εκ από άκρη σε άκρη (χωρίς να τεντωθεί) 

Μεγάλη: 18X10.5 (πανί) 27 εκ από άκρη σε άκρη (χωρίς να τεντωθεί) 

Στο σετ συμπεριλαμβανεται μία πρακτική υφασμάτινη θήκη για την αποθήκευση της μάσκας, με γαντζάκι για να μπορεί να κρεμαστεί στην σχολική τσάντα. 

Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ονόματος στη μάσκα αλλά και το υφασμάτινο τσαντάκι.

Το σχέδιο ραφής των μασκων έγινε από εμάς και δεν αποτελεί κάποιο επίσημο μέσο προστασίας από κάποιον οργανισμό ούτε έγινε με συγκεκριμένες προδιαγραφές. 


  • Κωδικός Προϊόντος: Maskes 18 SET
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 26,50€
  • 22,50€

Διαθέσιμες Επιλογές