- Μάσκα Ξωτικό Χριστουγέννων

-25% - Μάσκα Ξωτικό Χριστουγέννων

Με την ευχή φέτος να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που θα χρειαζόμαστε μάσκες, φτιάξαμε κάποια σχέδια για τα Χριστούγεννα για να κάνουμε τις μέρες λίγο πιο ευχάριστες.. Σε αυτά τα σετ ισχύει ειδική τιμή και η τιμή είναι ίδια και για το παιδικό αλλά και για των ενηλίκων!

Διαθέσιμες σε τρία μεγέθη: δύο παιδικά και ένα ενιαίο ενηλίκων.

Πληροφορίες σχετικά με τις μάσκες:

Οι μάσκες είναι με διπλό ύφασμα, το εξωτερικό του είναι πολυεστερικό με πλήρως ανεξίτηλη εκτύπωση και τυπωμένο με χρώματα νερού, ενώ το εσωτερικό τους είναι βαμβακερό. Πλένονται κανονικά και στο πλυντήριο και έχουν μεγάλη διάρκεια και αντοχή.

Η μάσκα είναι ραμμένη με ενιαίο υφασμάτινο ρέλι γύρω γύρω που φτάνει ως τα αυτιά (δεν είναι λάστιχο), το ύφασμα έχει σχετική ελαστικότητα και συνήθως φτάνει έως και το σαγόνι.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας οι μικρές καλύπτουν ηλικίες έως 5-6 ετών και οι μεγάλες έως 10-11. Όμως αυτό εξαρτάται από το πρόσωπο του παιδιού, γι αυτό σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τις διαστάσεις τους για να καταλήξετε σε αυτή που ενδέχεται να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Διαστάσεις: 

Μικρή παιδική: 16,5X9 (πανί) 26 εκ από άκρη σε άκρη (χωρίς να τεντωθεί) 

Μεγάλη παιδική: 18X10.5 (πανί) 27 εκ από άκρη σε άκρη (χωρίς να τεντωθεί) 

Το σχέδιο ραφής των μασκων έγινε από εμάς και δεν αποτελεί κάποιο επίσημο μέσο προστασίας από κάποιον οργανισμό ούτε έγινε με συγκεκριμένες προδιαγραφές. 

  • Κωδικός Προϊόντος: Maskes 33
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 4,00€
  • 3,00€

Διαθέσιμες Επιλογές